2ο δωρεάν μάθημα φωτογραφίας για το 2016

Από την Μαγεία στην Φωτογραφία

Το fotoart και ο Δημήτρης Ασιθιανάκης ανακοινώνουν το 2ο δωρεάν μάθημα φωτογραφίας για το 2016. Από την Μαγεία στην Φωτογραφία. Ένα δίωρο μάθημα που είναι μια ανάγνωση της προϊστορίας της φωτογραφίας. Το μάθημα θα γίνει στην έδρα του fotoart στο Περιστέρι Αλκίμου 148 την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 7-9 το απόγευμα. Κάντε τις κρατήσεις για την συμμετοχή σας έγκαιρα.

mageiafotografia

Πως δηλώνετε συμμετοχή στα δωρεάν μαθήματα

Για την συμμετοχή σας στα δωρεάν μαθήματα πρέπει να στείλετε ένα μήνυμα μέσω του Facebook στον προσωπικό λογαριασμό του Δημήτρη Ασιθιανάκη (Dimitrios Asithianakis). Αν δεν έχετε λογαριασμό στο facebook μπορείτε να δηλώσετε την συμμετοχή σας μέσω κινητού τηλεφώνου στέλνοντας μήνυμα στο τήλέφωνο 6944 303397 γράφοντας το όνομα και το τηλέφωνο σας και ότι θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή στο δωρεάν μάθημα.

Τα δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας του Δημήτρη Ασιθιανάκη που γίνονται για τους φίλους της φωτογραφίας στην έδρα του στο Περιστέρι εκεί που γίνονται και τα υπόλοιπα μαθήματα του. Γίνονται την περίοδο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου λίγο πριν ξεκινήσουν τα πληρωμένα μαθήματα. Ήδη έχει γίνει το πρώτο δωρεάν μάθημα “Πως να επιλέξω φωτογραφική μηχανή και φωτογραφικό εξοπλισμό” και την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου θα γίνει το μάθημα “Από την Μαγεία στην Φωτογραφία”

Που γίνονται τα δωρεάν μαθήματα

Τα δωρεάν μαθήματα γίνονται στην έδρα του fotoart Αλκίμου 128 τ.κ 12137 στο Περιστέρι

Οδηγίες Πρόσβασης

Αλκίμου 148 – Περιστέρι

Βιογραφικό του Δημήτρη Ασιθιανάκη