Ιδιαίτερα Μαθήματα Φωτογραφίας

Ιδιαίτερα Μαθήματα Φωτογραφίας

Ιδιαίτερα Μαθήματα Φωτογραφίας και εξ αποστάσεως

Πολλές φορές εκτός από τα ομαδικά μαθήματα φωτογραφίας υπάρχει η ανάγκη για εξειδικευμένα ατομικά ιδιαίτερα μαθήματα φωτογραφίας για ανθρώπους που τους ενδιαφέρει να μάθουν συγκεκριμένα πράγματα όσο αφορά τον φωτογραφικό τους εξοπλισμό, είτε οι ανάγκες τους αφορούν εξειδικευμένα πράγματα όσο αφορά συγκεκριμένους τομείς της φωτογραφίας. Κυρίως όπως έχει δείξει η  μέχρι τώρα εμπειρία μου αυτό αφορά  την ανάγκη για  την φωτογράφιση συγκεκριμένων αντικειμένων για την δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων και την χρήση συγκεκριμένου φωτογραφικού εξοπλισμού. Φωτογραφικές μηχανές, Φωτογραφικά φλας ή φωτιστικά διαφόρων ειδών.  Δεν έχει σημασία όμως ποια είναι η ανάγκη που σας ώθησε να αναζητήσετε ιδιαίτερα μαθήματα φωτογραφίας.

Διαβάστε περισσότερα για Ιδιαίτερα Μαθήματα Φωτογραφίας

Μπορώ να ανταποκριθώ σε οποιαδήποτε ανάγκη σας ναι να σας συστήσω το κατάλληλο ιδιαίτερο μάθημα  φωτογραφίας που θα καλύψει αυτή την ανάγκη σας. Τα περισσότερα  ιδιαίτερα μαθήματα φωτογραφίας τα διδάσκω εγώ ο πρόεδρος του fotoart με διδακτική εμπειρία το 2020 πάνω από 25 χρόνια. Όμως σε αντικείμενα που δεν μπορώ να ανταποκριθώ, γιατί δεν θεωρώ τον εαυτό μου ειδικό, για παράδειγμα επεξεργασία φωτογραφιών στο lightroom, θα σας συστήσω τον κατάλληλο δάσκαλο από τους συνεργάτες μας,  κυρίως παλιούς μαθητές του fotoart που είναι εξειδικευμένοι στο αντικείμενο της φωτογραφίας που σας ενδιαφέρει.

Επικοινωνήστε μαζί μου για ιδιαίτερα μαθήματα φωτογραφίας

Δημήτρης Ασιθιανάκης 6944 303397 ή 210 5745625 ή μέσω facebook

Προφίλ στο facebook https://www.facebook.com/dimitrios.asithianakis

Τα μαθήματα γίνονται στην έδρα του fotoart  στο Περιστέρι ή στον χώρο σας αν παραστεί ανάγκη για την επίδειξη και χρήση φωτογραφικού εξοπλισμού που δεν μπορεί να μετακινηθεί εύκολα

Ιδιαίτερα μαθήματα φωτογραφίας εξ αποστάσεως μέσω skype

Όλα τα ιδιαίτερα μαθήματα φωτογραφίας μπορούν να γίνουν και  διαδικτυακά. Λόγω αυτής της δυνατότητας τα ιδιαίτερα μαθήματα του fotoart απευθύνονται σε ανθρώπους στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο αρκεί να υπάρχει μια σύνδεση στο ίντερνετ. Μια σύνδεση στο ίντερνετ που να υποστηρίζει την αποστολή εικόνας.  Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα  χωρίς έξτρα χρεώσεις, είτε σε κάποιον υπολογιστή σταθερό ή φορητό, είτε σε κάποιο τάμπλετ ή κινητό τηλέφωνο. Τα ιδιαίτερα μαθήματα φωτογραφίας μπορούν να γίνουν είτε στα ελληνικά είτε στα αγγλικά.

Επικοινωνήστε μαζί μου για ιδιαίτερα μαθήματα φωτογραφίας

Δημήτρης Ασιθιανάκης 6944 303397 ή 210 5745625 ή μέσω facebook

Προφίλ στο facebook https://www.facebook.com/dimitrios.asithianakis