Οι Φωτογραφικές Παρασκευές του Fotoart

Οι φωτογραφικές συναντήσεις του fotoart κάθε προτελευταία Παρασκευή του μήνα

Ένας καινούργιος θεσμός ξεκινάει φέτος για τα μέλη του fotoart. Οι συναντήσεις μια φορά τον μήνα , για την ακρίβεια την προτελευταία Παρασκευή κάθε μήνα από τον Σεπτέμβριο που θα είναι η πρώτη συνάντηση μέχρι τον Ιούνιο που θα είναι η τελευταία φέτος και κάθε χρονιά.

Έναρξη την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου!

Οι συναντήσεις αφορούν του παλιούς μαθητές του fotoart και ήταν μια ιδέα του φετινού τμήματος των προχωρημένων που ήθελαν με κάποιο τρόπο να συνεχίσουν τα μαθήματα και την επικοινωνία μεταξύ τους και με τον δάσκαλο με κάπως πιο επίσημο τρόπο πέρα από την φιλική σχέση. Κυρίως όμως όπως το συζητήσαμε στα τελευταία μαθήματα ήθελαν κάτι που να τους κρατάει σε καλλιτεχνική και φωτογραφική εγρήγορση.

Έτσι οι Παρασκευές του fotoart απευθύνονται σε όλους τους παλιούς μαθητές του fotoart. Μαθητές που έχουν ολοκληρώσει είτε μόνο τον εξάμηνο κύκλο των αρχαρίων είτε και τον εξάμηνο κύκλο των προχωρημένων.

Στις Παρασκευές του fotoart κάθε χρόνο θα υπάρχει ένα θέμα πάνω στο οποίο θα δουλεύει η ομάδα με σκοπό αυτό να οδηγήσει σε ατομικά ή ομαδικά portfolio/λευκώματα/εκθέσεις. Κάθε Παρασκευή θα βλέπουμε τις φωτογραφίες και θα συζητάμε την ατομική και ομαδική πρόοδο, θα βλέπουμε σύγχρονούς φωτογράφους και καλλιτέχνες που ασχολούνται με ίδια ή παραπλήσια θεματική και πιθανόν να έχουμε και παρουσιάσεις από τους ίδιους τους καλλιτέχνες.

Οι συναντήσεις για φέτος θα είναι Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου Την Παρασκευή 20 Μαρτίου Την Παρασκευή 17 Απριλίου Την Παρασκευή 22 Μαίου Την Παρασκευή 19 Ιουνίου

Η ώρα των συναντήσεων θα είναι στις επτά (19:00) το απόγευμα

Φέτος στην πρώτη συνάντηση θα δοθεί το θέμα αλλά θα συζητηθούν και πιθανές άλλες ιδέες για τις συναντήσεις της Παρασκευής καθώς και οι υπόλοιπες παράμετροι.

Έναρξη την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου!