Βιέννη φωτογραφίες

Βιέννη - Φωτογραφίες

Βιέννη - Φωτογραφίες

Βιέννη - Φωτογραφίες

Βιέννη - Φωτογραφίες

Βιέννη - Φωτογραφίες

Βιέννη μια πόλη που ξέρει να μαγεύει και να ηρεμεί κάθε ταξιδιώτη.
Προσφέρει μια ποιότητα ζωής που κάθε περαστικός θα ζήλευε, μαγευτικοί ήχοι, εντυπωσιακά κτήρια, χορταστικό φαγητό,
ποδηλατοδρόμοι, πάρκα παντού, όμορφα καφέ και πλούσια αγορά είναι έτοιμη η πρωτεύουσα της Αυστρίας να καλύψει ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.
Όλη η πόλη είναι ένα μουσείο, όπου και να κοιτάξεις βλέπεις αριστουργήματα σε μορφή μπαρόκ, art nouveau, αλλά και μεταμοντέρνα κτήρια τα οποία σου κόβουν την ανάσα και σε ταξιδεύουν σε κόσμους του Μότσαρτ, του Στράους του Φρόιντ και του Βιτγεστάιν.

Αγγίζοντας το παραμύθι μπορεί κανείς να περιπλανηθεί στην
πόλη ανεβαίνοντας σε μια άμαξα όπου οι έμπειροι αμαξάδες θα ακολουθήσουν τα σοκάκια και θα ολοκληρώσουν
την περιπλάνηση. Μουσεία έχει για όλα τα γούστα και για όλες τις ηλικίες. Αυτά τα οποία  αξίζουν  είναι το ALBERTINA,το LEOPOLD,το MUMOK(Μοντέρνας τέχνης), το MAK(μουσείο εφαρμοσμένων τεχνών), το Μουσείο Αυτοκράτηρας Σίσσυ και φυσικά κανείς δεν θα έπρεπε να παραλείψει μια βραδιά στην φαντασμαγορική όπερα της Βιέννης. Παρόλο τους κράχτες που θα θέλουν να σας πουλήσουν εισιτήρια σε υψηλές τιμές στα ταμεία θα έχετε την δυνατότητα  να τα βρείτε σε πολύ πιο χαμηλές.
Στην Stephanspatz  θα κάνετε τα  ψώνια σας και μία επίσκεψη στον καθεδρικού ναό του Αγ.Στεφάνου όπου το καμπαναριό του  είναι ο άγρυπνος φρουρός της πόλης αυτής και κάτι που δεν θα μείνει απαρατήρητο στον περίπατό σας. Μέτα από την βόλτα σας ένας καφές θα ήταν πραγματικά απόλαυσή αν σκεφτεί κανείς πως από το 17ο αιώνα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσης τους, ο βιεννέζικος καφές θα σας καθηλώσει. Επισκεφτείτε λοιπόν την Βιέννη και θα ανακαλύψετε μια απαράμιλλη ομορφιά,
που θα σας φέρει κοντά σε μια άλλη εποχή στην εποχή των ονείρων.

Έλλη Καραβανάκη

www.photoshopphotography.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΙΕΝΝΗ