Φωτογραφικό Κατάστημα Καλαβρέντζος

Φυσικά φωτογραφικά καταστήματα - Αφιέρωμα

Ο Καλαβρέντζος είναι ένα πασίγνωστο όνομα στον φωτογραφικό χώρο. Σήμερα στο κατάστημα φωτογραφικών Καλαβρέντζος, που βρίσκεται στον αριθμό 14 της Χαριλάου Τρικούπη στο κέντρο της Αθήνας, σας εξυπηρετούν o Θανάσης και o Σπύρος, τα εγγόνια του ιδρυτή της επιχείρησης Θανάση Καλαβρέντζου, που ξεκίνησε την λειτουργία της το 1945.

Καλαβρέντζος Φωτογραφικά - Τηλ. 210 3630248

Χαρίλαου Τρικούπη 14 - 10679 Αθήνα

Φωτογραφικό Κατάστημα Καλαβρέντζος - Ειδικευμένα καταστήματα με αντικείμενο τον φωτογραφικό εξοπλισμό

Φωτογραφία

Εδώ και τρεις γενιές το εξειδικευμένο φωτογραφικό κατάστημα Καλαβρέντζος εξυπηρετεί τις ανάγκες του ερασιτέχνη και του επαγγελματία φωτογράφου. Στο κατάστημα Καλαβρέντζος θα βρείτε μια πλούσια γκάμα όλων των φωτογραφικών ειδών, πάντα με την εγγυήση της Ελληνικής αντιπροσωπείας, σε πλήρως ανταγωνιστικές τιμές.

Καλαβρέντζος

Το κατάστημα Καλαβρέντζος είναι το σταθερό στέκι των φίλων της Φωτογραφίας, για πάνω από 65 χρόνια. Χιλιάδες φωτογράφοι ξεκίνησαν την επαφή τους με την φωτογραφία αγοράζοντας εξοπλισμό από τον Καλαβρέντζο.

Φωτογραφικό Κατάστημα Καλαβρέντζος - Ειδικευμένα καταστήματα με αντικείμενο τον φωτογραφικό εξοπλισμό

 

Καλαβρέντζος Ηλεκτρονικό Κατάστημα - Παρουσία στο ίντερνετ

Καλαβρέντζος Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Αφού η νέα γενιά έχει αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης, είναι λογικό ότι ο Καλαβρέντζος ακολουθεί τις εξελίξεις όσο αφορά την ψηφιακή φωτογραφία και φυσικά την παρουσία του στο ίντερνετ. Ο Καλαβρέντζος διαθέτει πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα στην διεύθυνση:

http://www.akalavrentzos.gr/

Στο ηλεκτρονικό του κατάστημα ξεχωρίζουν, η μεγάλη ποικιλία, οι συχνές προσφορές και η δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ. Το κατάστημα Καλαβρέντζος συμμετέχει σταθερά με τις ανταγωνιστικές του τιμές στα ελληνικά website σύγκρισης τιμών.

Καλαβρέντζος Φωτογραφικά - Τηλ. 210 3630248

Χαρίλαου Τρικούπη 14 - 10679 Αθήνα

Καλαβρέντζος Φωτογραφικά - Ιστορία - Παλιές Διαφημίσεις

Το κατάστημα Καλαβρέντζος το ίδρυσε ο παππούς Θανάσης Καλαβρέντζος το 1945. Στην συνέχεια την δεκαετία του 70' ανέλαβε ο γιός του Γιώργος Καλαβρέντζος...περισσότερα

Καλαβρέντζος Φωτογραφικά - Συνέντευξη Δεκέμβριος 2013

Με το φωτογραφικό κατάστημα Καλαβρέντζος όπως και με τα περισσότερα παλιά φωτογραφικά καταστήματα της Αθήνας, με συνδέουν ισχυροί συναισθηματικοί δεσμοί. Θυμάμαι τα χρόνια που μαθητής Λυκείου ακόμη (1981-82;), περνώντας για να πάω στο φροντιστήριο, ξεροστάλιαζα στην βιτρίνα του, χαζεύοντας τις τότε μοντέρνες SLR ονειροπολώντας ότι κάποια στιγμή θα αποκτήσω και εγώ μια...περισσότερα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΛΑΒΡΕΝΤΖΟΣ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ