Φωτογραφικό Κατάστημα Γεραμάς

Φυσικά φωτογραφικά καταστήματα - Αφιέρωμα

Το όνομα Γεραμάς είναι συνώνυμο με τον επαγγελματικό φωτογραφικό εξοπλισμό για πάνω από 25 χρόνια. Σήμερα εκτός από το εμπόριο φωτογραφικών από όλες τις φωτογραφικές εταιρείες, η Ι&Β Γεραμάς Ο.Ε, αντιπροσωπεύει και διανέμει στην Ελλάδα τα προϊόντα από μια σειρά γνωστές εταιρείες.

Γεραμάς Φωτογραφικά - Τηλ. 210 3303411-13

Εμμ. Μπενάκη 34 - Αθήνα

Γεραμάς Φωτογραφικά

Φωτογραφία

Στο portfolio του Γεραμά περιλαμβάνονται οι Φακοί Tokina, τα Φίλτρα Hoya, οι Τσάντες Tamrac, οι Βαλίτσες Peli, τα Τριποδάκια Joby, οι Φακοί Lensbabies, οι Τσάντες Billingham, οι Ραδιοσυχνότητες MicroSync, τα Φωτοφλασόμετρα Kenko, οι Θήκες Ewa-Marine, τα Καρεκλάκια Walkstool, και τα Καθαριστικά Dust-Aid.

Φωτογραφικό Κατάστημα Γεραμάς

Τα φωτογραφικό κατάστημα Γεραμάς είναι ένα από τα πιο ενημερωμένα καταστήματα στην Ελλάδα. Γι’αυτό τον λόγο έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην μακρόχρονη πορεία του. Μάλιστα στον Γεραμά θα βρείτε φωτογραφικά προϊόντα που δύσκολα θα τα βρείτε σε άλλα φωτογραφικά καταστήματα.

Φωτογραφικό Κατάστημα Γεραμάς

 

Κατάστημα Φωτογραφικών Γεραμάς - Παρουσία στο ίντερνετ

Φωτογραφικό Κατάστημα Γεραμάς - Ειδικευμένα καταστήματα με αντικείμενο τον φωτογραφικό εξοπλισμό

Το ειδικευμένο κατάστημα Φωτογραφικών Γεραμάς δεν διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα για πωλήσεις μέσω ίντερνετ. Διαθέτει ένα εταιρικό website, ενώ ιδιαίτερο βάρος έχει δώσει στην παρουσία του στο facebook

http://www.geramas.gr/

https://www.facebook.com/Geramas.foto

Γεραμάς Φωτογραφικά - Τηλ. 210 3303411-13

Εμμ. Μπενάκη 34 - 10678 Αθήνα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΓΕΡΑΜΑΣ - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ