ΧΛΩΡΟφίλοι

ΧΛΩΡΟφίλοι

ΧΛΩΡΟφίλοι

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα «ΧΛΩΡΟφίλοι» θα πραγματοποιηθεί από την Φωτογραφική Ομάδα «ΚΛΙΚers» του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Θέρμης.
Πενήντα φωτογραφίες από δέκα μέλη της ομάδας, που παρουσιάζουν δέκα διαφορετικές φωτογραφικές απόψεις για την φύση και το περιβάλλον.

Η Φωτογραφική Ομάδα «ΚΛΙΚers» είναι μια νέα ομάδα, που συστάθηκε τον Μάρτιο του 2008 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Θέρμης και πραγματοποίησε ένα βασικό κύκλο μαθημάτων. Κατά την διάρκεια των μαθημάτων ορίστηκε το θέμα της έκθεσης και πραγματοποιήθηκε μια σειρά από υποστηρικτικά μαθήματα (λήψη, σύνθεση, still life φωτογράφηση, υπαίθρια φωτογράφηση, ψηφιακή επεξεργασία) για την ανάπτυξη των εργασιών των μελών. Στην συνέχεια τα μέλη της ομάδας δούλεψαν με τον τρόπο που επέλεξαν, για να παρουσιάσουν μια σειρά φωτογραφιών ο καθένας.
Τα μέλη της ομάδας: Αλέξης Αρχοντάκης, Ευαγγελία Βασιλειάδου, Ελένη Γκούμα, Λένα Δράζιου, Μπάμπης Θεοδωρόπουλος, Άννα Ιωαννίδου, Μάνος Κοντοπίδης, Γιάννης Λακασάς, Όλγα Παπαδοπούλου, Βούλα Πετρίδου, Στέλλα Ρουσνίδου

Εγκαίνια: Τρίτη 9 Ιουνίου 2009 στις 7:00 μ.μ.
Διάρκεια: 9 - 19 Ιουνίου
Δημοτική Πινακοθήκη Θέρμης
Καραολή – Δημητρίου & Καπετάν Χάψα, 2310 463423

ΧΛΩΡΟφίλοι