ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΠΙΣΩ

 

 

14η Ομαδική έκθεση μαθητικής φωτογραφίας

ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στα πλαίσια του προγράμματος δράσης του για το 2009, το Φωτογραφικό Kέντρο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Α’ Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Θεσσαλονίκης, διοργανώνει ομαδική έκθεση μαθητικής φωτογραφίας, που θα γίνει τον Μάϊο του 2009 σε κεντρικό εκθεσιακό χώρο.
Σ’ αυτή την έκθεση μπορούν να πάρουν μέρος τα Γυμνάσια και Λύκεια της Θεσσαλονίκης (ιδιωτικά και δημόσια) που έχουν στο πρόγραμμά τους σαν κανονικό μάθημα ή σαν επιλογή το μάθημα της φωτογραφίας, καθώς και μεμονωμένοι μαθητές που ασχολούνται με τη φωτογραφία.
Tο κάθε σχολείο μπορεί να στείλει μέχρι 15 φωτογραφίες μεγέθους από 18X24 και πάνω. Aπό αυτές τις φωτογραφίες η επιτροπή του Φ.K.Θ. θα κάνει μια επιλογή, σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής.
Oι φωτογραφίες πρέπει να παραδοθούν μέχρι τις 10 Aπριλίου 2009.
Tο Φ.K.Θ. μπορεί να παράσχει βοήθεια στα σχολεία για την προετοιμασία των εργασιών και αναλαμβάνει το στήσιμο της έκθεσης με δικές του κορνίζες και πασπαρτού.
Για τα σχολεία και τους μαθητές δε θα υπάρχει καμία επιβάρυνση (εκτός των εκτυπώσεων των φωτογραφιών).

Σημειώνουμε επίσης ότι αυτή η έκθεση ήδη έχει γίνει θεσμός, καθώς φέτος είναι η δέκατη τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που διοργανώνεται και όλα αυτά τα χρόνια έχουν συμμετάσχει 70 σχολεία και έχουν εκθέσει φωτογραφίες τους περισσότεροι από ενιακόσιοι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Όλες οι διοργανώσεις συνοδεύονται από 16σέλιδους καταλόγους με αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες από κάθε σχολείο.
http://www.fkth.gr
ΦΩTOΓPAΦIKO KENTPO ΘEΣΣAΛONIKHΣ
Θανάσης Ράπτης τηλ.6973221887 

ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ