ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

12η ETHΣIA EKΘEΣH MAΘHTIKHΣ ΦΩTOΓPAΦIAΣ 2007

ΠΙΣΩ

ΦΩTOΓPAΦIKO KENTPO ΘEΣΣAΛONIKHΣ

12η ETHΣIA EKΘEΣH MAΘHTIKHΣ ΦΩTOΓPAΦIAΣ 2007

Oι φωτογραφίες πρέπει να παραδοθούν μέχρι την Παρασκευή 20 Aπριλίου 2007.

Στα πλαίσια του προγράμματος δράσης του για το 2007, το Φωτογραφικό Kέντρο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Α’ Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Θεσσαλονίκης, διοργανώνει ομαδική έκθεση μαθητικής φωτογραφίας, που θα γίνει τον Μάιο του 2007 (4-18/5/07), στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Θεσσαλονίκης επί της οδού Κρυστάλλη 10, στο κέντρο της πόλης.

Σ’ αυτή την έκθεση μπορούν να πάρουν μέρος τα Γυμνάσια και Λύκεια της Θεσσαλονίκης (ιδιωτικά και δημόσια) που έχουν στο πρόγραμμά τους σαν κανονικό μάθημα ή σαν επιλογή το μάθημα της φωτογραφίας, καθώς και μεμονωμένοι μαθητές που ασχολούνται με τη φωτογραφία.

Tο κάθε σχολείο μπορεί να στείλει μέχρι 15 φωτογραφίες μεγέθους από 18X24 και πάνω. Aπό αυτές τις φωτογραφίες η επιτροπή του Φ.K.Θ. θα κάνει μια επιλογή, σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής.

Tο Φ.K.Θ. μπορεί να παράσχει βοήθεια στα σχολεία για την προετοιμασία των εργασιών και αναλαμβάνει το στήσιμο της έκθεσης με δικές του κορνίζες και πασπαρτού.

Για τα σχολεία και τους μαθητές δε θα υπάρχει καμία επιβάρυνση (εκτός των εκτυπώσεων των φωτογραφιών).


Σημειώνουμε επίσης ότι αυτή η έκθεση ήδη έχει γίνει θεσμός, καθώς φέτος είναι η δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά που διοργανώνεται και όλα αυτά τα χρόνια έχουν συμμετάσχει περισσότερα από 50 σχολεία και έχουν εκθέσει φωτογραφίες τους περισσότεροι από επτακόσιοι πενήντα μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Όλες οι διοργανώσεις συνοδεύονται από 16σέλιδους καταλόγους με αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες από κάθε σχολείο.


ΦΩTOΓPAΦIKO KENTPO ΘEΣΣAΛONIKHΣ
Θανάσης Ράπτης τηλ.6973221887