ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

GOING YOUTH FESTIVAL 2007
ΘΕΑΤΡΟ-ΧΟΡΟΣ-ΜΟΥΣΙΚΗ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΙΣΩ

GOING YOUTH FESTIVAL 2007

ΘΕΑΤΡΟ-ΧΟΡΟΣ-ΜΟΥΣΙΚΗ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι «ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» διοργανώνουν του πρώτο «Going Youth Festival» της Αθήνας τον Απρίλιο του 2007. Το φεστιβάλ καλεί νέους δημιουργούς από διάφορους χώρους της τέχνης να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο κοινό, δίνοντας έτσι την ευκαιρία της ελεύθερης έκφρασης και της ευρείας επικοινωνίας μεταξύ των νέων καλλιτεχνών και του φιλότεχνου κοινού. Σκοπός μας, οι νέοι σήμερα να βρουν μια πρόσφορη στέγη δημιουργίας, ώστε να εκφράσουν το ταλέντο τους, ο καθένας στο είδος που τον αφορά.

Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στο Θέατρο Ροές από τις 15 μέχρι τις 30 Απριλίου 2007.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ, θα παρουσιαστούν στο Φουαγιέ του θεάτρου έργα νέων ελλήνων φωτογράφων. Καλούμε λοιπόν όσους θέλουν να συμμετέχουν στην έκθεση φωτογραφίας να αποστείλουν ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα (ως 70 λέξεις) και μέχρι 10 έργα τους σε ψηφιακή μορφή (σε διαστάσεις 10x15 ή 13x18 και ανάλυση 300 dpi).

Το υλικό (βιογραφικό και φωτογραφίες) θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info.goingyouthfestival@yahoo.gr μέχρι την Κυριακή 1 Απριλίου 2007.

Οι φωτογράφοι θα ενημερωθούν στις 5 Απριλίου σχετικά με το ποια από τα έργα τους έχουν επιλεγεί να συμπεριληφθούν στην έκθεση, ώστε να τα ετοιμάσουν και να τα παραδώσουν στο Φεστιβάλ μέχρι τις 13 Απριλίου στις διαστάσεις που θα τους ανακοινωθούν μαζί τα αποτελέσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον κύριο Μιχάλη Καρακούση στο τηλέφωνο 6934089092.