ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΥΝΑΜΦΟΤΕΡΟΝ

ΠΙΣΩ

ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΥΝΑΜΦΟΤΕΡΟΝ

Φωτογραφικό κέντρο Θεσσαλονίκης

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας

ΣΥΝΑΜΦΟΤΕΡΟΝ

Tο Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Συλλόγο Λαυκιωτών η «Δράση», διοργανώνει ομαδική έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο το «ΣΥΝΑΜΦΟΤΕΡΟΝ».
Η έκθεση θα εγκαινιάσει στις 7 Ιουλίου τον νέο εκθεσιακό χώρο- πρώην αποθήκες του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαύκου – του Πολιτιστικού συλλόγου, στο πηλιορείτικο χωριό Λαύκος και θα είναι μέρος των πολυεπίπεδων πολιτιστικών καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Συλλόγου.

Η έκθεση φιλοξενεί φωτογράφους από την Ελλάδα. αλλά και από χώρες του εξωτερικού (ιδιαίτερα από τα Βαλκάνια). Είναι μια έκθεση όπου συναντιέται το παλιό με το καινούργιο. (Τυπώματα στο χέρι και ψηφιακά τυπώματα). Μικρές και μεγάλες διαστάσεις. Μεγάλα μεγέθη τυπωμένα σε φωτογραφικό χαρτί, αναλογικά στην λήψη αλλά και ψηφιακά .Συνύπαρξη δηλ. διαφορετικών τάσεων και απόψεων μέσω της προσωπικής αναζήτησης. Υψηλών προδιαγραφών, όπως παρουσιάζονται στις γκαλερί και τα μουσεία.

Στην έκθεση συμμετέχουν :ΔΑΓΤΖΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΚΑΡΚΑΤΣΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΡΑΠΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΠΑΠΑΝΑΟΥΜ ΚΑΙΤΗ, ΠΑΠΑΦΡΑΓΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,(HEL) ,TEODOR RADU PANTEA (RO), EMIN KOUMBARATZI (FYROM), MANOLJOVIC SLOBODAN (SER), ANTON CHEMISHANOV, PETAR PESHEV (BUL), ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (AUS).

Διαπόραμα (slideshow), θα προβάλλεται την ημέρα των εγκαινίων.

Εγκαίνια : Σάββατο 7 Ιουλίου ώρα 20.00
Οργάνωση, παραγωγή Φ.Κ.Θ.
Υποστήριξη : Σύλλογος Λαυκιωτών η «ΔΡΑΣΗ».
Διάρκεια : 7/07/07-29/07/07 ώρες λειτουργίας : Δευτέρα-Κυριακή 18.30-22.00


ΔΑΓΤΖΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Υπεύθυνος του προγράμματος Φ.Κ.Θ 6977173642

ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΓΙΕΡ Mέλος Δ.Σ., «Δράσης» 24230 65125

ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΥΝΑΜΦΟΤΕΡΟΝ