Φωτογράφιση Ενοικιαζομένων Δωματίων

Φωτογραφίση και Φωτογραφίες για την προβολή των Ενοικιαζομένων δωματίων

Η Φωτογράφιση των ενοικιαζομένων δωματίων και των μικρών ξενοδοχείων είναι ένας ιδιαίτερος κλάδος της φωτογραφίας. Αυτού του τύπου η φωτογράφιση ανήκει φυσικά στον κλάδο της αρχιτεκτονικής φωτογραφίας, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το σημαντικότερο για τον φωτογράφο που θα κάνει την συγκεκριμένη φωτογράφιση είναι να καταφέρει να προβάλλει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού του οικήματος αλλά και την ομορφιά του τόπου όπου βρίσκονται τα ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Φωτογραφίσεις για Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα και Μικρά Ξενοδοχεία

Email: infointernetinfo.gr

Δημήτρης Ασιθιανάκης

Φωτογράφος και Καθηγητής Φωτογραφίας

Τηλ. 2105745625

Κιν. 6944 303397

Φωτογράφιση Ενοικιαζομένων Δωματίων

Ο σπουδαιότερος στόχος που πρέπει να επιτευχθεί με την φωτογράφιση των ενοικιαζόμενων δωματίων είναι υπάρχει το κατάλληλο υλικό πρώτα από όλα για την προβολή τους μέσω του ίντερνετ στα διάφορα διαθέσιμα κανάλια επικοινωνίας . Στα social media με κύρια το facebook, το twitter και το instagram στις μηχανές αναζήτησης ξενοδοχείων όπως την booking και την airbnb αλλά και το τυχόν website της επιχείρησης αλλά και για τις όποιες τυχόν καταχωρήσεις σε online ταξιδιωτικούς οδηγούς και καταλόγους.

Φυσικά οι ίδιες φωτογραφίες μπορούν σε μεγαλύτερη ανάλυση να χρησιμοποιηθούν και στην έντυπη προβολή της επιχείρησης των ενοικιαζομένων δωματίων σε προσπέκτους, καταλόγους, έντυπα ρεπορτάζ, τυπωμένους ταξιδιωτικούς οδηγούς και χάρτες που πιθανά θα επιλέξει να προβληθεί.

Φωτογράφιση Ενοικιαζομένων Δωματίων

Το πόσο σημαντικές είναι οι φωτογραφίες στην τουριστική προβολή είναι πλέον κατανοητό από όλους τους εμπλεκόμενους στην τουριστική βιομηχανία και από τους ιδιοκτήτες των ενοικιαζομένων δωματίων. Οι κατάλληλες φωτογραφίες αυξάνουν τα ποσοστά των κρατήσεων στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, αλλά και την αναγνωρισιμότητα και είναι από τα χρήματα που ξοδεύονται για διαφήμιση με υψηλή προστιθέμενη αξία που φυσικά τα αποτελέσματα της είναι μόνιμα και σε μεγάλο βάθος χρόνου, ενώ οι κακές φωτογραφίες (ειδικά φωτογραφίες με κινητά ή φωτογραφίσεις από τους ιδιοκτήτες ή συγγενείς και φίλους, ακόμη και φωτογραφίσεις από κακούς φωτογράφους φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα).

Σαν συμπέρασμα μπορώ να αναφέρω ότι το πρώτο που πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες των ενοικιαζομένων δωματίων είναι να έχουν τις κατάλληλες φωτογραφίες για την προβολή των καταλυμάτων τους και οπωσδήποτε πρέπει να το κάνουν πριν οποιαδήποτε καμπάνια προβολής τους, η οποία χωρίς τις σωστές φωτογραφίες, είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να φέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Δημήτρης Ασιθιανάκης

Ο Δημήτρης Ασιθιανάκης είναι φωτογράφος και καθηγητής φωτογραφίας. Έχει ασχοληθεί με όλα τα είδη της φωτογραφίας. Τα τελευταία 16 χρόνια έχει ειδικευθεί στην δημιουργία Online ταξιδιωτικών οδηγών και στην προβολή τουριστικών επιχειρήσεων μέσω του ίντερνετ, ενώ μεγάλη του αγάπη παραμένει η ταξιδιωτική φωτογραφία (επικοινωνία στα τηλέφωνα 210 5745625 - 6944 303397).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ