Σεμινάριο Φωτογραφίας με Κινητό Τηλέφωνο

Σεμινάρια φωτογραφίας με χρήση του κινητού τηλεφώνου

Το fotoart πιστό στην άποψη ότι η φωτογραφία σαν καλλιτεχνική δραστηριότητα έχει αξία ανεξάρτητα από το μέσο που χρησιμοποιούμε για την δημιουργήσουμε, απαντάει σε αιτήματα φίλων της φωτογραφίας και δημιουργεί μαθήματα φωτογραφίας που στηρίζονται στην χρήση της φωτογραφικής μηχανής του κινητού τηλεφώνου.

Κάντε μου αίτημα φιλίας στο facebook για να είστε ενημερωμένοι για τις ανακοινώσεις των μαθημάτων φωτογραφίας του fotoart και για τα άρθρα μου για την φωτογραφία που ανεβάζω εδώ σε αυτό το blog  Dimitrios Asithianakis.

Τα σεμινάρια φωτογραφίας του fotoart απευθύνονται σε όλους, μιας και όλοι είναι πλέον εν δυνάμει φωτογράφοι, μιας και όλοι διαθέτουν ένα κινητό τηλέφωνο με κάμερα.

Τα μαθήματα φωτογραφίας του fotoart  είναι δομημένα με στόχο να προσφέρουν στους ανθρώπους που αγαπούν την φωτογραφία κυρίως φωτογραφική παιδεία σε δύο άξονες, για να μπορέσουν να αξιοποιήσουν φωτογραφικά το κινητό τους τηλέφωνο όσο πιο δημιουργικά γίνεται. Ο πρώτος άξονας  αφορά όλα τα βασικά της φωτογραφικής τεχνικής  και ο δεύτερος θέματα αισθητικής και ιστορίας του φωτογραφικού μέσου.

Στα θέματα της τεχνικής εξετάζονται όλα τα είδη φωτογραφίας που ενδιαφέρουν τους ανθρώπους που φωτογραφίζουν με το κινητό τους τηλέφωνο.

Ο Δημήτρης Ασιθιανάκης είναι φωτογράφος, δάσκαλος φωτογραφίας και πρόεδρος του Fotoart. Μπορείτε να τον βρείτε στο Facebook Dimitrios Asithianakis. Για τα μαθήματα του fotoart μπορείτε να ρωτήσετε  και στο τηλέφωνο 6944303397