Μαθήματα Φωτογραφίας – Πρωινό τμήμα

Για την περίοδο 2020-2021 το fotoart διοργανώνει όπως κάθε χρόνο τον εξάμηνο κύκλο μαθημάτων φωτογραφίας για αρχάριους (Οκτώβριος – Απρίλιος). Εκτός από το απογευματινό τμήμα για μάθημα κάθε Τρίτη 6-10, υπάρχει και πρωινό τμήμα για μάθημα κάθε Τρίτη πρωί 9-1. Εξαιτίας του Covid-19 και της ρευστής κατάστασης σε σχέση με τις καραντίνες και τα lock-down, όλα τα μαθήματα του fotoart για το επόμενο διάστημα θα γίνονται εξ αποστάσεως μέσω ίντερνετ (μέσω Skype).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μου κάνετε αίτημα φιλίας στο facebook

https://www.facebook.com/dimitrios.asithianakis

Ή να επικοινωνήσετε απευθείας στα τηλέφωνα 6944303397 – 2105745625

Μαθήματα Φωτογραφίας πρωί

Στον εξάμηνο κύκλο για αρχάριους οι μαθητές με τα εβδομαδιαία μαθήματα για την ιστορία και την αισθητική της φωτογραφίας, τα μαθήματα για την τεχνική και τις ρυθμίσεις του φωτογραφικού εξοπλισμού, αλλά και μια σειρά φωτογραφικές ασκήσεις οι μαθητές λύνουν όλες τις απορίες για τα θέματα τις φωτογραφικής λήψης και μπορούν να επικεντρωθούν σε όποιο είδος φωτογραφίας τους ενδιαφέρει.

Καλό είναι οι συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν τα μαθήματα από την αρχή. Όμως ο τρόπος που είναι δομημένα τα μαθήματα επιτρέπουν να μπείτε στο τμήμα οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια των μαθημάτων. Μπορούμε να κάνουμε τα απαραίτητα μαθήματα που έχετε χάσει ως ιδιαίτερα.