Συμμετοχή στο Athens Photo Marathon

Σήμερα λάβαμε μέρος με παλιούς και νέους μαθητές μου στον Φωτογραφικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Μια πολύ ενδιαφέρουσα διοργάνωση αφιερωμένη στη φωτογραφική δράση και περάσαμε υπέροχα. Βοήθησε βέβαια και ο καιρός γιατί δεν έκανε πολύ ζέστη και έτσι έκανε τον εξάωρο μαραθώνιο προς αναζήτηση των φωτογραφιών για τα 4 θέματα της διοργάνωσης, πολύ ευχάριστο.

athens photo marathon

Εκτός από μια μικρή καθυστέρηση το πρωί η οργάνωση του Φωτογραφικού Μαραθώνιου ήταν άψογη. Τα θέματα που δόθηκαν ήταν εξαιρετικά και πιστεύω ότι και οι φωτογραφίες των φωτογράφων που συμμετείχαν θα είναι υψηλότατου επιπέδου (αν κρίνω από τις φωτογραφίες των μαθητών μου σίγουρα).  Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 1500 και ήταν πανέμορφο θέαμα να βλέπεις τόσους πολλούς φωτογράφους κάθε ηλικίας και φίλου με τις μηχανές στα χέρια, έτοιμους να ξεχυθούν στην πόλη για να την φωτογραφίσουν.

athens photo marathon

Μια selfie εν αναμονή των θεμάτων του φωτομαραθώνιου

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες, αλλά πιο καλή επιτυχία στους μαθητές μου (είναι και τα βραβεία στη μέση που είναι ότι πρέπει). Κλείνω με μια ακόμη ευχή. Και του χρόνου!

Περισσότερες πληροφορίες για τον Φωτογραφικό Μαραθώνιο της Αθήνας θα βρείτε στον επίσημο ιστοχώρο του.

photomarathon.gr