Φωτογραφικό εργαστήριο με τον Παύλο Κοζαλίδη στην Πάτρα

Η  Φ.Λ.Π. ΗΔΥΦΩΣ διοργανώνει 3μερο Φωτογραφικό εργαστήριο με τον Παύλο Κοζαλίδη, στις 16-17-18 Σεπτεμβρίου 2016.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί  στο χώρο της Φ.Λ.Πάτρας Ηδύφως, Κύπρου 63 και θα είναι δωρεάν και ανοιχτό για όλους τους φίλους της φωτογραφίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.idifos.gr

Παύλος Κοζαλίδης

Ο Παύλος Κοζαλίδης γεννήθηκε στον Πειραιά το 1961 και μεγάλωσε στον Καναδά, όπου μετανάστευσε η οικογενειά του. Στα τέλη της δεκαετίας του ’80 ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόλησή του με τη φωτογραφία και με την επανεγκατάσταση της οικογένειάς του στην Αθήνα, αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μέσο. Έχει ταξιδέψει για περισσότερο από είκοσι χρόνια, φωτογραφίζοντας στην Ασία, την Αφρική, τη νότια και κεντρική Αμερική.

Παύλος Κοζαλίδης

Τον Παύλο Κοζαλίδη τον γνωρίσαμε απ’ την συνεργασία μας με το Μουσείο Μπενάκη στο περσινό φεστιβάλ φωτογραφίας της Φ.Λ.Π.Ηδύφως. Η Πινακοθήκη της Πάτρας φιλοξένησε την έκθεση του Παύλου Κοζαλίδη “Αναζητώντας τη χαμένη πατρίδα” με τη χορηγία του Μουσείου Μπενάκη και με τη συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας «ΗΔΥΦΩΣ»

Η Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας «ΗΔΥΦΩΣ» δημιουργήθηκε το Δεκέμβριο του 2008 με τη μορφή μιας αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας στην πόλη της Πάτρας, από μία ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό το πάθος για την φωτογραφία …

Σήμερα η λέσχη αριθμεί πάνω από 60 ενεργά μέλη και οι σκοποί της είναι καθαρά καλλιτεχνικοί – πολιτιστικοί, μορφωτικοί και εκπαιδευτικοί με κύριο χαρακτηριστικό την διάδοση και καλλιέργεια της τέχνης της φωτογραφίας και την κοινοποίηση και προβολή αυτής σε ευρύτερο κοινό επί μη κερδοσκοπικής βάσης.