Ξεκίνησε η Online ψηφοφορία του κοινού για τον Φωτογραφικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Με μια μικρή καθυστέρηση ξεκίνησε η Online ψηφοφορία του κοινού για τον Φωτογραφικό Μαραθώνιο της Αθήνας.  Η επιτροπή διάλεξε μερικές φωτογραφίες σε κάθε μια από τις 4 κατηγορίες του διαγωνισμού και της έθεσε στην διάθεση του κοινού για να ψηφίσει.

Μερικές παρατηρήσεις όσο αφορά αυτό το τμήμα του διαγωνισμού είναι πρώτον ότι μου κάνει εντύπωση ότι αριθμός των φωτογραφιών σε κάθε κατηγορία δεν είναι ίδιος (για παράδειγμα στην κατηγορία GIVE YOUR TITLE οι φωτογραφίες είναι 43 ενώ στην κατηγορία CITY ERRORS είναι 55). Δεύτερη παρατήρηση που έχω να κάνω είναι ότι ενώ είχαν δοθεί πολύ συγκεκριμένες οδηγίες  για τις 3 τουλάχιστον κατηγορίες (Για παράδειγμα στο CITY ERRORS είχε ζητηθεί να το δούμε οι διαγωνιζόμενοι με καλή διάθεση και χιούμορ φαίνεται ότι η επιτροπή δεν στήριξε πολύ τις οδηγίες της). Έτσι σε όλες τις κατηγορίες οι φωτογραφίες μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους (θα μπορούσαν δηλαδή να διαγωνιστούν άνετε σε όλες τις κατηγορίες αυτές που έχει διαλέξει η επιτροπή).

Είμαι χαρούμενος βέβαια που έχει επιλεγεί μια φωτογραφία μου στην ελεύθερη κατηγορία ανάμεσα σε παραπάνω από 1500 φωτογράφους που σημαίνει τουλάχιστον 1500 φωτογραφίες στην συγκεκριμένη κατηγορία που ήταν και η πιο προσωπική, το να βρεθείς ανάμεσα στις 43 είναι μεγάλη επιτυχία και μάλιστα από μια επιτροπή με καταξιωμένα πρόσωπα της Ελληνικής Φωτογραφίας. Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσει στην ψηφοφορία του κοινού.

Το λινκ μπορείτε να ψηφίσετε είναι το http://photomarathon.gr/index.php/voting

Διαλέγετε τις φωτογραφίες που σας αρέσουν και μετά έρχεται ένα email επιβεβαίωσης για να ολοκληρώσετε την ψηφοφορία.