Η Camera Repair Τσακναρίδης – Λούρης αναλαμβάνει το service των φωτογραφικών προϊόντων της Canon για την Ελλάδα

Canon Camera Repair Τσακναρίδης – Λούρης

Η εταιρεία Camera Repair Τσακναρίδης – Λούρης ανακοινώνει την αποκλειστική ανάληψη εντός εγγύησης της τεχνικής υποστήριξης των φωτογραφικών προϊόντων της Canon, για όλη την Ελλάδα. Για ζητήματα εγγυήσεων ή βλαβών στα φωτογραφικά προϊόντα της Canon, οι καταναλωτές θα απευθύνονται στο κατάστημα της οδού Πανεπιστήμιου 44 (εντός στοάς), στο κέντρο της Αθήνας (πλησίον σταθμού Μετρό Πανεπιστήμιο), ενώ θα μπορούν να επικοινωνούν για σχετικά θέματα με την εταιρεία στο τηλέφωνο 210 3640777 και το email info@camerarepair.gr  Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος είναι 09:00 – 17:00, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή.

Canon Camera Repair Τσακναρίδης - Λούρης

Η Camera Repair Τσακναρίδης – Λούρης, στα 66 χρόνια λειτουργίας της, έχει καθιερωθεί σαν ένας πολύτιμος συνεργάτης κορυφαίων επαγγελματιών του χώρου, καθώς επίσης και μεγάλων φωτογραφικών και ειδησεογραφικών πρακτορείων. Η τεχνική υποστήριξη που παρέχεται από την Canon σε συνδυασμό με την εμπειρία των τεχνικών μας, εγγυάται άριστης ποιότητας εξυπηρέτηση προς το καταναλωτικό φωτογραφικό κοινό. Η Camera Repair Τσακναρίδης – Λούρης, δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών υποστήριξης των προϊόντων οπτικής απεικόνισης της Canon, είτε οι πελάτες της τα χρησιμοποιούν για προσωπική ή ερασιτεχνική ενασχόληση είτε για επαγγελματική χρήση.

Λίγα λόγια για την εταιρεία μας

Η Camera Repair Τσακναρίδης – Λούρης είναι μια εταιρεία με 66 χρόνια παρουσίας στην ελληνική φωτογραφική κοινότητα. Με τη σιγουριά της εμπειρίας και την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει μέχρι τώρα πάνω από 6.000 πελάτες λιανικής και τα μεγαλύτερα πρακτορεία ειδήσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συνεχίζουμε να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες και εξυπηρέτηση στους πελάτες και συνεργάτες μας.

Στοιχεία επικοινωνίας: Tηλέφωνο: 210 3640777 Email: info@camerarepair.gr